Gratis inloopspreekuur Atlas Letselschade Assen

DELEN
Gratis inloopspreekuur Atlas Letselschade Assen

ASSEN – Elk ongeluk kost u geld! Wilt u weten waar u recht op kunt hebben? Een ongeluk kan u helaas ook overkomen. Dagelijks raken duizenden mensen gewond als gevolg van een ongeval. In het verkeer, op het werk of thuis. Vaak zijn dit gelukkig maar lichte verwondingen soms helaas ook ernstiger. Hoe dan ook elk ongeluk kost u geld.

“ Ze hebben de polis over gesloten of aangepast. Iedereen heeft geprobeerd de risico’s zo goed mogelijk in te schatten en de beste keuze te maken in zijn of haar situatie” Willem Jan Alders – Atlas Letselschade

Hoe zit het bijvoorbeeld met uw wettelijk verplichte, of vrijwillig verhoogde, eigen risico? Is tandheelkundige hulp na een fietsongeval verzekerd in uw basisverzekering? Wie betaald de kosten voor tijdelijke hulp in de huishouding? Tuinonderhoud? Hoe zit het eigenlijk met de kosten voor fysiotherapie en revalidatie? De nieuwe regels voor de WMO? Wat als u uw inkomen (deels) verliest?

Vragen die mensen pas gaan stellen als ze iets is overkomen. “Veel mensen zijn in december weer bezig geweest met hun ziektekostenverzekering”, zegt Willem Jan Alders van Atlas Letselschade Adviseurs uit Assen. “Ze hebben de polis over gesloten of aangepast. Iedereen heeft geprobeerd de risico’s zo goed mogelijk in te schatten en de beste keuze te maken in zijn of haar situatie”.

Hoe goed je er ook over hebt nagedacht en hoe goed je je hebt geprobeerd te verzekeren, het is onmogelijk en onbetaalbaar om alle risico’s af te dekken.

Als je door een ongeval, (verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of anderszins) letsel oploopt waarvoor iemand anders verantwoordelijk is, is het frustrerend en onrechtvaardig dat de financiële gevolgen daarvan bij het slachtoffer komen te liggen.

“We merken dat veel mensen geen idee hebben wat er na een ongeval aan administratieve rompslomp op hen afkomt”, gaat Alders verder. “Men heeft ook geen idee op welke financiële vergoedingen ze recht hebben en waar ze terecht kunnen voor hulp en informatie hierover”.

Om slachtoffers en andere geïnteresseerden hiermee te helpen, houdt Atlas Letselschade Adviseurs op maandag 9 februari 2015 een gratis open inloopspreekuur waar u met uw vragen en/of voor informatie over kosteloze hulp en zorg na een ongeval terecht kunt. Dit inloopspreekuur wordt gehouden op het kantoor van Atlas Letselschade aan de Collardslaan 1a te Assen. U kunt hier vanaf 16.30 uur tot 19.30 uur terecht. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Voor informatie kunt u ook bellen met 0592-201050 of kijk op de website van Atlas Letselschade.