Gratis karten tijdens Gamma Racing Day

DELEN

Tijdens het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa op het TT Circuit Assen verzorgt Kartcentrum Lelystad (KCL) een gratis kennismaking met de autosport. In de Gamma Racing Day paddock kunnen kinderen op zondag 3 augustus aanstaande namelijk gratis karten.

Kartschool Lelystad maakt van jou een kampioen!’ De eerste stap om dit motto van Kartschool Lelystad te verwezenlijken kan gezet worden op het TT Circuit bij de Gamma Racing Day. Hier zal de kartracing school van Kartcentrum Lelystad (KCL) kinderen tussen de 4 en 12 jaar gratis van kartles voorzien. Diverse talenten die les kregen op de KCL kartracing school rijden nu in hoog aangeschreven kampioenschappen. Grote namen uit de Formule 1 als Schumacher, Hamilton, Vettel en Verstappen zijn allen begonnen in een kart.

Kinderen, vanaf twee jaar, kunnen actief kennis maken met de auto- en motorsport. De programmering voorziet onder meer in een parcours met loopfietsen, de Yamaha Junior Riding Experience (8 t/m 12 jaar) op een off road parcours en clinics’met RaceKids minibikes en de Yamaha YZF R125-Cup op het TT Junior Track van het TT Circuit in Assen.

Meer info Gamma Racing Days en gratis tickets? Klik hier!

Foto: Kartcentrum Lelystad