Gratis massage bij De Stoepen in Assen

DELEN

ASSEN – Op 5 januari jongstleden is Massage de Stoepen begonnen met een massagepraktijk aan de Kristalstoep 88 te Assen. De praktijk is gesitueerd in een speciaal gebouwde blokhut achter het woonhuis.

De praktijk is vooral gespecialiseerd in sportmassage voor de recreatieve hardloper. Dat blijkt ook uit de speciale samenwerking die is aangegaan met Run2day in Assen. De afgelopen maanden heeft de masseur, Otto Koster, zich verder gespecialiseerd in diverse soorten massage, zoals hotstone massage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage, stoelmassage en de uit Hawaï afkomstige Lomi Lomi massage. Massage de Stoepen is een van de weinige massagepraktijken in Assen die deze vorm van massage aanbied.

Week van de gratis massage

Om iedereen in de gelegenheid te stellen om eens in aanraking te komen met massage wordt van maandag 30 maart tot en met zaterdag 4 april ‘De week van de gratis massage’ gehouden. Iedereen die de Facebookpagina van Massage de Stoepen heeft geliked kan dan een gratis massage krijgen. Dit is dan een massage van 30 minuten en heeft betrekking op sportmassage, ontspanningsmassage of Lomi Lomi massage. Zo wordt massage voor iedereen toegankelijk en kan een ieder zien wat de werking van een massage is.

Meer informatie Massage De Stoepen Assen

Voor meer informatie, kijk op Facebook of op de website. Voor een afspraak kunt u bellen met Otto Koster via 06-52879843.