Gratis naar het Drents Museum Assen

DELEN

Drents Museum in Assen bestaat 160 jaar. Ontstaan vanuit een kast met voorwerpen uit Drenthe is het museum uitgegroeid tot een succesvol en toonaangevend museum. Het Drents Museum staat zelfs in de top 25 van belangrijke musea in Nederland. Het museum trekt bezoekers uit het hele land en ook ver daarbuiten naar Drenthe. Vanaf de heropening in november 2011 zijn er al meer dan een half miljoen mensen langs geweest!

Het Drents Museum wil haar succes graag delen met alle inwoners van Drenthe. Daarom wordt u getrakteerd op een gratis bezoek aan het museum. U kunt tot en met 30 september 2014 hier uw entreekaart downloaden. Per keer kunt u 1 toegangskaart downloaden en uitprinten.

U bepaalt zelf wanneer u wilt komen. Als u maar vóór 31 december 2014 langskomt. Dan sluit het museum haar jubileumjaar af. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of groepsbezoek.

Het museum is opgericht op 28 november 1854. Het weekend van 28, 29 en 30 november 2014 is het dubbel feest en zijn er speciale activiteiten.

Foto: Jolanda Schachtschabel