Gratis naar kerstconcert “A Warm and White Christmas” in De Nieuwe Kolk

DELEN

ASSEN – Zin in een witte kerst? Hou je van het zingen van kerstliedjes? Dan ben je op zondagmiddag 18 december 2016 om 15.00 uur van harte welkom bij het kerstconcert “A Warm and White Christmas”

Beleef samen met het Nederlands Politie Orkest, Margriet Eshuijs en Maarten Peters een witte Kerst in hun familie kerstshow in Theater De Nieuwe Kolk Assen. Het concert is bestemd voor jong en oud.

Een wervelende familie kerstshow van Het Nederlands Politie Orkest (NPO), gepresenteerd en gezongen door Margriet Eshuijs & Maarten Peters en de Kerstkids Als een reis door kersttijd opent het NPO deze kerstshow met een spectaculaire Ouverture uit kerstfilms als Home alone en Polar Express. Margriet Eshuijs en Maarten Peters zingen de klassiekers “I’m dreaming of a White Christmas” en “Winterwonderland” precies zoals iedereen ze het liefste hoort: zoetgevooisd en met een prachtig groot orkest. En dan is er het kerstgevoel van thuis met Wham’s “Last Christmas” en ook de de kerstgedachte in John Lennon’s “Happy Xmas war is over” vindt zijn plaats. Om swingend over te gaan naar een spetterende Michael Bublé bigbandversie van “Here comes Santa Claus”. Het verhaal van Scrooge wordt voorgelezen en jong en oud worden na de pauze uitgenodigd om mee te gaan naar de nachtmis met een sfeervolle singalong van “Stille nacht” en ”Oh dennenboom”.

Tussen de muziek door zijn er de leukste verrassingen want het superkerstpakket wordt in ere hersteld en nog maar net bekomen van zoveel lol zit de hele familie vijf minuten later al weer in het kerstcircus. Er is een kerstbingo, de kerstmusical “Annie” wordt bezocht en dan gaan we weer door naar de spannende filmmuziek van Pirates of the Caribbean, gespeeld door het NPO. En zoals het verhaal van Scrooge ons leert is er iemand in de zaal die een grote kalkoen heeft verdiend. En of het een witte Kerst wordt ? Wie weet komt zelfs die droom uit

Gratis kaarten te bestellen via: tickets@politieorkest.nl

Wacht niet te lang: vol is vol!