Gratis onafhankelijke cliëntondersteuning ook in Drenthe

DELEN

Assen De wereld van de zorg is tegenwoordig complex. Waar vind ik zorg op maat, hoe zorg ik ervoor dat mijn mantelzorgers het kunnen volhouden en wat zijn mijn rechten? Om ervoor te zorgen dat de zorg aansluit op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de cliënt kan iedereen met een indicatie voor de Wet Langdurige Zorg (WLz) kosteloos een beroep doen op onafhankelijke cliëntondersteuning.

WlzClientondersteuning.nl©
WlzCliëntondersteuning.nl© bestaat uit een team van professionals die allemaal al jaren actief zijn in de wereld van de zorg. Vanaf 1 januari 2018 zijn ze ook werkzaam in de provincie Drenthe. Ze zijn uitstekend op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving. Of het nu gaat om het geven van informatie en advies, het vinden van de juiste zorgaanbieder, het schrijven van een ondersteuningsplan of het bemiddelen tussen zorgaanbieders: ze zijn in staat voor elke zorgsituatie een juiste en meest adequate oplossing te vinden. “En het allerbelangrijkste: Het belang van de cliënt staat bij ons altijd voorop!” aldus woordvoerder Jeanet Kraaij.

Gratis en onafhankelijk
De diensten van WlzCliëntondersteuning.nl© zijn gratis voor iedereen met een Wlz- indicatie, hun vertegenwoordigers en mantelzorgers. Jeanet: “Wij maken het verschil door extra aandacht voor de mantelzorger, vaak de spilfiguur wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt. De persoonlijke ondersteuning die wij bieden is onafhankelijk van zorgaanbieders of zorgkantoor”.

Regionale kennis en geen wachttijden
De cliëntondersteuners van WLzCliëntondersteuning.nl© denken met u mee over hoe de zorg, zo goed mogelijk en passend bij uw situatie, georganiseerd kan worden. Belangrijk voordeel daarbij is dat ons team goed op de hoogte is van het zorgaanbod in de regio.
Ons uitgangspunt is dat iedereen die vragen op het gebied van zorg heeft zo snel mogelijk geholpen moet worden. Wij kennen geen wachttijden. Daarin zijn wij onderscheidend. Wanneer u zich bij ons meldt garanderen wij dat er binnen 2 werkdagen contact met u opgenomen wordt om uw vragen/wensen te bespreken en afspraken te maken over een eventueel vervolgtraject.

Contact
Wilt u ook snel de zorg die bij u past geregeld hebben? De cliëntondersteuners van WlzClientondersteuning.nl zijn tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur – 17.30 uur bereikbaar via telefoonnummer: 085 303 29 85 (lokale belkosten) of via mail: info@wlzclientondersteuning.nl

Nieuwsgierig geworden hoe WLzCliëntondersteuning.nl© u kan ondersteunen? Kijk dan op onze website: www.wlzclientondersteuning.nl