Partyverhuur Luxus biedt Green Screen fotografie aan

DELEN

ASSEN – U kent dit fenomeen vast wel van nieuwsuitzendingen op televisie. Het is vooral te zien bij het weerbericht. De weerman of vrouw staan hun weerpraatje te houden voor een speciaal groen of blauw achtergrondscherm waarop de weerkaart door zogeheten ‘chroma key’ techniek wordt ingevuld.

In plaats van de weerkaart is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een weerfoto te tonen met een zonovergoten strand. Het lijkt nu of degene die het weer presenteert dit vanaf het zonnige strand doet.

Meer mogelijkheden met Green Screen fotografie

Uiteraard is het mogelijk om elk gewenst achtergrond te selecteren of een op maat gemaakte achtergrond. Stel u heeft een après-ski party. Dan worden uw gasten gefotografeerd en op een achtergrond geprojecteerd als sneeuw of op een slee. Daarnaast is het mogelijk om direct uw logo, adresgegevens, website etc. als een soort van frame mee projecteren op de foto. U kunt zelf ook een achtergrond bepalen die dan voor u wordt vervaardigd en kan worden in-geprojecteerd.

Direct online

De fotograaf van Partyverhuur Luxus zet de gemaakte foto direct online, bijvoorbeeld op Dropbox, OneDrive of Google Drive map. Met een speciale QR code die uw gast ontvangt, kan de foto vervolgens digitaal worden gedownload.

Green Screen fotografie is ideaal op bijvoorbeeld een groot feest, een beurs, congres, open dag, première, presentatie, opening etc, etc. een prachtige gadget voor uw gasten!

Meer informatie of een vrijblijvende offerte kijk dan op Partyverhuur Luxus