Beurs, première, opening of presentatie? Green Screen Fotografie

DELEN

ASSEN – U kent dit fenomeen vast wel van nieuwsuitzendingen op televisie. Het is vooral te zien bij het weerbericht. De weerman of vrouw staan hun weerpraatje te houden voor een speciaal groen of blauw achtergrondscherm waarop de weerkaart door chromakey techniek wordt ingevuld.

In plaats van de weerkaart is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een weerfoto te tonen met een zonovergoten strand. Het lijkt nu of degene die het weer presenteert dit vanaf het zonnige strand doet.

Green Screen Fotografie met uw eigen achtergrond

Uiteraard is het voor ons mogelijk om elk gewenst achtergrond te selecteren of een op maat gemaakte achtergrond. Stel u heeft een Après-ski party. Dan worden uw gasten op een achtergrond in de sneeuw of op een slee gefotografeerd. Een feest of event in style of concert? Dan worden uw gasten in een exclusieve omgeving of op een podium afgebeeld! Het is ook mogelijk om direct uw logo, adresgegevens etc. als een soort van frame mee projecteren op de foto. U kunt zelf ook een achtergrond bepalen die dan voor u wordt vervaardigd en in- geprojecteerd.

Foto direct klaar

Als de foto is gemaakt wordt deze direct online op een plaats neerzetten zoals een tijdelijke Dropbox, OneDrive of Google Drive map. Met een speciale QR code die uw gast ontvangt, kan de foto vervolgens digitaal worden gedownload.

Green Screen fotografie is ideaal op bijvoorbeeld een groot feest, een beurs, congres, open dag, première, opening of presentatie.

Meer informatie of reserveren? Klik hier!