Groot concert Gospelkoor Reflection Assen

DELEN
Groot concert Gospelkoor Reflection Assen

Assen – Op  zaterdag 12 september geeft Gospelkoor Reflection uit Assen een groot concert in De Nieuwe Kolk in Assen. Dit concert heeft de titel ‘Onvoltooid’ meegekregen. Tijdens het concert wil het koor de bezoekers aanmoedigen om zich in te zetten voor de mensen in hun omgeving.

De afgelopen jaren heeft het koor met veel verschillende artiesten en op veel verschillende locaties opgetreden. Dit jaar wil het koor niet alleen een mooi concert geven, maar willen ze ook de bezoekers in beweging krijgen zich in te zetten voor een ander. Dit alles gebaseerd op een belangrijke opdracht die Jezus in de Bijbel aan zijn leerlingen heeft gegeven, maar welke nog Onvoltooid is.

Het koor zal tijdens het concert begeleid worden door een band met blazerssectie, bestaande uit professionele muzikanten en er wordt gezorgd voor een spetterende lichtshow. Zangleider Gert Visscher, bekend als voorman van de vroegere EO Ronduit Praiseband, zal deze avond samen met Reflection op het podium verschijnen. Het concert begint om 19.30 en de zaal is open om 19.00.

Kaarten concert Gospelkoor Reflection

De entree voor het concert is €10,- en voor kinderen t/m 12 jaar €5,- en kaarten zijn te bestellen via de website.  Kijk voor meer informatie over het concert op www.reflectionassen.nl