Groot Hart gaat gassen op TT Circuit Assen

DELEN
Groot Hart gaat gassen op TT Circuit Assen

Het einde van het raceseizoen is alweer in zicht. Dat betekent ook de afsluiting van een fantastisch jaar voor Stichting Groot Hart. En natuurlijk doen we dat weer door een aantal zieke kindjes de racebelevenis van hun leven te geven.

In Assen denderen we met de gehele Radical klasse een laatste maal over het circuit met onze bijzondere gasten. Coureurs Henk Thuis, Thierry Kohler, Wibo Raedemakers, Ko Koppejan, Rik van Geffen en natuurlijk initiatiefnemer van Groot Hart, Rob Kamphues, zetten zich weer belangeloos in om deze kids te laten stralen. Een moment waarop ze even niet hoeven te denken aan het ziekenhuis, hun behandelplan of medicatie. Initiatiefnemer van de stichting is tv-presentator en autocoureur Rob Kamphues.

Als 3-jarig jochie onderging hij een hartoperatie waaraan hij zijn leven heeft te danken. Nog steeds heeft hij een speciale plek in zijn hart voor kinderen die leven met een ernstige ziekte en weet hij maar al te goed hoe het je leven kan bepalen. Om hen een mooie dag te bezorgen is Groot Hart opgericht.

De stichting is ontzettend blij dat het ook dit jaar weer zo succesvol is verlopen. Dankzij de sponsoren en de opbrengst van de Kale Kabouter Kart Kup zien jullie Groot Hart ook volgend jaar weer op de circuits.

Groot Hart zal de rondes rijden op zondagmiddag tussen 14.35 uur en 14.55 uur tijdens Acceleration 2014 op het TT Circuit van Assen.