Grootste bierfeest van Nederland in de TT Hall Assen

DELEN

Op zaterdagavond 18 oktober aanstaande nodigt Acceleration je uit voor Das ‘Foute’ Bierfest, het grootste bierfeest van Nederland. De ultieme mix van Duitse gemütlichkeit en Nederlandse gezelligheid. Vanaf je biertafel kan je genieten van grote artiesten van Nederlandse en Duitse bodem: Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny (BZN) en Dennie Christian.

Gerard Joling

Gerard Joling is met een track record van meer dan 28 jaar niet meer weg te denken uit de top van de Nederlandse showbizz. Gerard is een rasentertainer met veel airplay op de Nederlandse tv. Maar boven alles is hij zanger. En Gerard Joling in combinatie met een echt Bierfest is natuurlijk een gouden combinatie.

Roy Donders

2014 is ontegenzeggelijk hèt jaar van Brabants trots Roy Donders. Bekend geworden onder het grote publiek als “Stylist van het Zuiden”, liggen Roy’s roots toch echt in de muziek. Daarom wilden wij heel graag onze gezellige en gemütliche avond feestelijk omlijsten met een optreden van ons Roy. De combinatie van bier en worstenbroodjes past perfect bij Das “Foute” Bierfest.

Jan en Anny

Wat eind 2009 startte als een ‘eenmalige reünie’ als eerbetoon aan Mies Bouwman, groeide uit tot een langdurige en succesvolle hernieuwde samenwerking die tot ver over de landsgrenzen weerklank heeft gevonden. Jan Keizer en Anny Schilder zijn helemaal terug! De stemmen van Jan Keizer en Anny Schilder gelden als de meest herkenbare uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Als boegbeelden van hitformatie BZN maakten ze gezamenlijk tussen 1976 en 1984 furore en werd hit op hit gescoord. Hoewel hun wegen destijds scheidden, is hun muzikale erfenis altijd levend gebleven. Dat bleek uit de enthousiaste reacties die het reüniealbum Together Again in 2010 opriep. In eigen land, maar ook ver daar buiten. Wij heten ze dan ook van harte welkom op ons podium!

Dennie Christian

Dennie Christian, de Nederlandse Duitser is natuurlijk bekend voor zijn echte Benelux schlagers. De in Keulen geboren Duitser trouwde in 1981 in Nederland en heeft sindsdien gekozen voor een carriere in ons land. Grote hits als Rosamunde en Wij zijn twee vrienden zorgden voor zijn doorbraak. En natuurlijk is hij nog steeds geliefd en zijn wij reuze trots om hem bij Das “Foute” Bierfest op het podium te hebben!

Beleef het grootste bierfeest van Nederland

Meer informatie? Je tickets kopen voor hét bierfeest van Nederland ? Klik hier !