Grote finale voor de Wintertriathlon Assen 2015

DELEN

ASSEN – De zomer is nog niet voorbij en er zijn nog 76 dagen te gaan voor het startshot klinkt voor de 32ste Wintertriathlon van Assen. Zaterdag 31 oktober aanstaande zal op het Stadsbroekcomplex nog eenmaal de Wintertriathlon Assen worden georganiseerd.

De directie van De Bonte Wever heeft besloten om de kunstijsbaan na het seizoen 2015-2016 voorgoed te sluiten. Dat heeft er toe geleid dat de organisatoren van de Wintertriathlon Assen nog eenmaal de kans hebben een wintertriathlon te organiseren.

Geen 33ste editie Wintertriathlon Assen

Alle plannen en inspanningen om bij het TT Circuit een nieuwe, overdekte en duurzame kunstijsbaan te bouwen ten spijt, een wintertriathlon van de stichting Wintertriathlon Assen zal er niet worden gehouden. Eind vorig jaar heeft het bestuur dit besluit in een coördinatorenoverleg kenbaar gemaakt. Na de komende editie zullen alle lopende werkzaamheden worden afgehandeld en het bestuur zal geen initiatieven meer nemen voor het organiseren van een 33ste wintertriathlon.

Voldoening, weemoed en trots

De Jeugd Wintertriathlon op vrijdag 30 oktober, de WT-sprint, -kwart en -estafette tot en met het Nederlands kampioenschap Run-Bike-Run (duathlon) is deze finale Wintertriathlon Assen een waardig sluitstuk van een drie decennialange traditie. De organisatoren kijken daar met voldoening, een tikkeltje weemoed, maar met verholen trots op terug.

Meer informatie en/of inschrijven? Kijk op www.wintertriathlonassen.nl