Grote LAN Party tijdens European Computer Game Beurs TT Hall

DELEN
Grote LAN Party tijdens European Computer Game Beurs TT Hall

ASSEN – Op 6, 7 en 8 maart wordt de grootste LAN party van Nederland gehouden tijdens de European Computer Game beurs in de TT Hall te Assen Je vindt hier alles wat met gamen te maken heeft, diverse thema’s, retro gaming, pc games, alle nieuwe gadgets en games.

Yes Radio zal drie dagen lang 24 uur hun aangepaste programma’s presenteren vanuit de TT Hall. Naast hun muziekprogramma’s, impressies en interviews zullen ook de LAN finales live te volgen zijn via hun zender én Twitch.

Nieuw onderdeel van de beurs, best of show award te winnen op de European Computer Game Beurs. Team 6 en Crazy Monkey Studios en uitgevers komen op de beurs hun nieuwste games showcasen. Tevens is er een just-dance competitie en een geweldige wipe-out baan. Deze wipe-out baan is onder begeleiding van niemand minder dan David Harms en zijn crew!

LAN Party TT Hall Assen

Op de LAN-party worden onder andere Starcraft 2, Counter-Strike, League of Legends en Fifa 15 gespeeld. Er zijn ook diverse geld- en hardwareprijzen te winnen en de verwachting is dat 600 gamers zullen deelnemen aan deze LAN Party. Er is een riante prijzenpot te verdelen met hoofdprijzen van € 1250,-

De ECG Beurs bezoeken kan met een dagkaart van € 13,50 of een kaart voor alle drie de dagen voor € 25,- Een weekendticket voor de LAN-party is € 50,-. De TT Hall is 24-uur per dag open. Kaarten kunnen op de website worden besteld.