Grotere vrije kavels Woonpark Diepstroeten Assen

DELEN

De te koop staande vrije kavels in Woonpark Diepstroeten zijn recent herverdeeld. Hierdoor zijn de kavels een stuk groter én zonniger geworden. De prijzen voor de kavels zijn gelijk gebleven. De grondprijs is daardoor nu nog maar vanaf €187,- per m2; de scherpste prijs in Assen.

In Woonpark Diepstroeten, ook wel het groenste plekje van Assen genoemd, worden 16 vrije kavels aangeboden. Er zijn nog enkele kavels te koop. Na de herverdeling zijn alle beschikbare kavels groter geworden, sommige met wel 5 meter extra diepte. Doordat de ligging iets is veranderd en het omliggende groen is aangepast, liggen de kavels ook meer in de zon.

Vraag van de markt

De herverdeling heeft plaatsgevonden op wens van potentiele kopers. Zij gaven aan graag grotere kavels te willen die beter gepositioneerd liggen ten opzichte van de zon. Door de kavels dieper te maken en een aantal hoge bomen te kappen, schijnt de zon nu meer op de kavels.

Bouw Woonpark Diepstroeten kan starten begin 2015

De vrije kavels liggen op het meest zuidoostelijke buurtschap van Woonpark Diepstroeten. Op de vrije kavels hebben kopers alle ruimte om hun persoonlijke droomhuis te bouwen, midden in een sfeervol bosgebied. Het bouwrijp maken van het terrein is inmiddels begonnen, dus kopers kunnen nog dit jaar een kavel kopen en al vanaf maart 2015 beginnen met bouwen.

Unieke locatie

Woonpark Diepstroeten ligt op een unieke, historische locatie. Het park vormt de overgang tussen het levendige Assen en het bijna sprookjesachtige Esdorpenlandschap de Drentse Aa. In volgende fases wordt er in Diepstroeten ook een grote variëteit aan woningen gebouwd, van appartementen tot rijwoningen en vrijstaande woningen.