Guus Meeuwis komt naar De Nieuwe Kolk in Assen

DELEN

Guus Meeuwis komt naar De Nieuwe Kolk in Assen

Guus Meeuwis komt op 15 februari 2014 met zijn voorstelling ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’ naar Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Zijn theatertour ging in september vorig jaar van start en leverde vrijwel overal uitverkochte zalen op. Vanwege de grote belangstelling heeft hij extra voorstellingen ingepland, waaronder deze theater De Nieuws Kolk.

Over de voorstelling

Na een periode in de studio voor zijn nieuwe album en een zomer met festivals en stadionconcerten, keert Guus Meeuwis terug naar de theaters met zijn tournee ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’. “Ik heb nu het lef om dicht bij mezelf te blijven. Ik maak wat ik zelf graag wil horen. Als dat lukt, vervult me dat met trots.”

Met een meer klassieke rock ‘n roll-bezetting en de beste muzikanten van Nederland in zijn band, wordt Guus’ muzikale handtekening alsmaar rijker en rijper. “Het is fijn dat het zich nog steeds verbetert. Dat het lukt steeds iets anders te kunnen laten horen. Het palet van stijlen blijft groeien. Ik kan, voor mijn gevoel, uit steeds meer kleuren kiezen.”

De liedjes van zijn nieuwe album vormen de basis van Meeuwis’ theatertour. Het gaat over het gevoel met vrienden en geestverwanten aan de keukentafel te zitten en daar in een veilige atmosfeer lief en leed te delen. ‘Het Kan Hier Zo Mooi Zijn’, luidt de boodschap.

Wegens enorm succes is er een EXTRA concert op 16 februari !

Kaarten reserveren? Klik hier !