Haal jij je race-licentie tijdens de 10de TT-Run

DELEN

ASSEN – Op 22 juni aanstaande heerst er op het TT Circuit van Assen een sfeervolle ambiance in MotoGP stijl. Genieten op het Paddock van het TT Circuit als ‘rennerskwartier’ van entertainment en horeca voor en na jouw race.

Een wereld befaamde locatie vanwege de Dutch TT geschiedenis sinds 1925 en wie weet straks de Formule 1 exclusief voor loopcoureurs! Loop mee over het heilige asfalt van de ‘Cathedral of Speed’ met als beloning een memorabele herinnering.

Lopen met een Happy Smile

Stichting Happy Smile, dat als doelstelling heeft om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland, Duitsland en België, heeft van de TT-Run organisatie te horen gekregen dat ze dit jaar wederom welkom zijn om mee te lopen met de alternatieve TT-Run. Een unieke kans voor deelnemers om het heilige asfalt van de ‘Cathedral of Speed’ te betreden!

Deze 10de editie zal een week voor aanvang van de 89ste Dutch TT plaatsvinden op het TT Circuit van Assen. Gezamenlijk wandelen we één volle ronde (4.5 kilometer) om daarna ruimschoots na te genieten van de ‘race’. Uiteraard ben je ook welkom als je met je rolstoel mee wilt rijden e.d. Haal jij je racelicentie op 22 juni?  Medio mei 2019 is opgave mogelijk via de website van Stichting Happy Smile.

Ook meelopen met de TT-Run 2019

Meer informatie of inschrijven voor deze 10de editie van de TT-Run? www.tt-run.com