HAK deelt moestuintjes uit ‘met bonen erbij’ op Koopmansplein

DELEN

ASSEN – In reactie op de vele vragen van consumenten heeft HAK besloten nog een allerlaatste keer moestuintjes met bonen erbij uit te delen.

HAK zal dat doen op drie locaties buiten de Randstad op woensdag 25 maart in Assen, Bergen op Zoom en Nijmegen. HAK bracht het bonenplantje vorige week op de markt in reactie op een vraag van het zoontje van Herman den Blijker over het ontbreken van een bonenplantje in het welbekende moestuintje, waar kinderen en volwassenen in Nederland al weken mee in de weer zijn.

Moestuintjes met bonen erbij

“We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen op ons moestuintje met bonen erbij. Jammer genoeg heeft niet iedereen een bonenplantje kunnen bemachtigen. Omdat we gehoor willen geven aan de grote vraag van consumenten, vooral ook van mensen die buiten de randstad wonen, hebben we besloten nog een allerlaatste keer uit te delen op drie nieuwe locaties ”, licht Marketingdirecteur Nicole Freid van HAK toe. Over het moestuintje met bonen erbij zegt ze: “Wij vinden dat een bonenplantje niet mag ontbreken in het moestuintje. We zijn dan ook blij dat Herman ons attendeerde op de vraag van zijn zoontje! Je kunt elke doordeweekse maaltijd verrijken met bonen. Of het nu soep, salade of een pastamaaltijd is. Bonen zijn lekker en gezond én ze groeien aan een prachtige plant.”​

Woensdag 25 maart Koopmansplein Assen van 15.00 tot 17.00 uur.