Halloween Horror Night in bioscoop De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Op vrijdag 31 oktober verandert bioscoop De Nieuwe Kolk Assen in een angstaanjagende Horror-bioscoop! Speciaal voor Halloween zullen de films Annabelle & Ouija menig bezoeker de rillingen gaan bezorgen. Nadat de geesten hebben ‘gesproken’ bij de voorstelling van Ouija, zal Annabelle deze nogmaals gaan gebruiken om te zorgen voor een bloederig tafereel op het witte doek.

Het Halloween Horror Night programma ziet er als volgt uit:

Horror Night film 1: Ouija – 19:30 uur
Horror Night film 2: Annabelle – 22:00 uur

De voorstellingen zijn te boeken voor € 9,- per film, maar de echte Horror-fan gaat natuurlijk voor het Angst-Arrangement. Hierbij boek je beide films in bioscoop De Nieuwe Kolk Assen en krijg je op vertoon van je tickets voor slechts € 2,- een angstig lekkere popcorn XXL (normaal €5,50)!

Ouija

In Ouija wordt een groep vrienden geconfronteerd met hun grootste angsten wanneer ze een oud geestenbord gebruiken. De bovennatuurlijke thriller is geregiseerd door Stiles White en geproduceerd door Michael Bay, Andrew Form en Brad Fuller (The Purge, The Texas Chainsaw Massacre, Friday the 13th) van Platinum Dunes en Jason Blum van Blumhouse Productions (Paranormal Activity, Insidious, The Purge), Bennet Schneir (Battleship) en Hasbro. Het screenplay van Ouija is geschreven door Juliet Snowden en Stiles White.

Annabelle

John Form heeft het perfecte cadeau voor zijn zwangere vrouw Mia gevonden: een zeldzame pop in een witte bruidsjurk. Maar Mia’s blijdschap is van korte duur. Tijdens een afgrijselijke nacht wordt het echtpaar in hun huis overvallen door leden van een satanische sekte. Dat resulteert in meer dan alleen maar een bloedbad. De sekte is nu in het bezit van een entiteit waarbij al hun voorgaande sinistere daden in het niet vallen. Ze joeg iedereen de stuipen op het lijf in The Conjuring, maar nu zien we hoe het allemaal begon. Annabelle, een pop die het onvoorstelbare kwaad belichaamt, is veilig opgeborgen in een museum voor occulte zaken in Connecticut. De pop wordt zelfs twee keer per maand gezegend door een priester. De bovennatuurlijke thriller Annabelle van New Line Cinema laat zien wat er gebeurde voordat het ultieme kwaad op de wereld werd losgelaten.