Hans Klok nog eenmaal in Theater De Nieuwe Kolk Assen

DELEN

Hans Klok is dinsdagavond 4 november te zien in Theater De Nieuwe Kolk te Assen. De wereldberoemde illusionist verzorgt dan een avondvullend show dat deel uitmaakt van zijn afscheidstournee.

In The New Houdini trakteert Klok het publiek op illusies en ontsnappingen en ook zijn er gastoptredens van circusacts. Harry Houdini was de meester der ontsnappingen en presenteerde illusies, die nu het publiek nog in hun ban krijgt, maar hij voerde ook riskante stunts uit. Houdini bracht, aldus kenners, voor het eerst in een illusieshow levensgevaar op het toneel. Hans evenaart hem hierin. Voor deze voorstelling heeft men dan ook eigenlijk alleen het puntje van de stoel nodig! Hij wordt geroemd om zijn passie en zijn charisma die je niet alleen blijven verbazen maar waardoor je ook van hem gaat en blijft houden.

Na het winnen van de Zilveren Clown in Monte Carlo is er veel interesse voor Klok vanuit het buitenland. Met deze tour neemt Hans afscheid van het thema Houdini en voorlopig ook van de Nederlandse theaters. Hans Klok hoopt met de hulp van illusionisten duo Siegfried en Roy weer een show in Las Vegas neer te gaan zetten.