Hans Teeuwen weer het theater in met ‘Echte Rancune’

DELEN
ASSEN – Hans Teeuwen is dit jaar weer in de theaters te zien. De eerste try-out van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ is op 1 april. De kaarten voor de veertien try-out voorstellingen gingen woensdagochtend om 10.00 uur via de theaters in de voorverkoop. In minder dan een uur tijd waren ze uitverkocht.

De nieuwe voorstelling is een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Verder gaat Hans  zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Volgens de cabaretier is de voorstelling “ook voor wijven”.

Hans Teeuwen

In 2011 stond Teeuwen voor het laatst op de planken met ‘Spiksplinter’. De 60.000 kaarten waren destijds binnen een ochtend uitverkocht. Hij sloot de tour af met acht shows in de Heineken Music Hall. Allen uitverkocht. In september 2015 bracht Hans een Nederlandstalig pop-album ‘Popstukken’ uit, waarmee hij samen met zijn band The Painkillers langs de Nederlandse en Belgische clubs tourde.

De Nieuwe Kolk Assen

Of Hans Teeuwen ook het theater in Assen aandoet na de try-outs is nog een groot vraagteken. “Een aankondiging van de tour volgt pas in februari dus ik kan nu niets zeggen over welke zalen wel/niet”, zo laat Jose Lensink van Incrowd Entertainment onze redactie weten.

Foto: Eva Boeter


2Divorce Assen


Bowlen in Assen