Vierde editie van de Happy Smile Run op zaterdag 16 september

DELEN
Happy Smile Run groot succes

ASSEN – Op zaterdag 16 september aanstaande wordt de vierde editie van de Happy Smile Run verreden. Een toertocht door een groot deel van Drenthe.

De Happy Smile Run, dat onderdeel is van de jaarlijkse Happy Smile Familiedag van Stichtng Happy Smile,  heeft als doelstelling om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag te laten beleven.

Bijzondere voertuigen

Dit jaar zullen rond de 55 gezinnen meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes. De tocht zal worden begeleid en ook de politie houdt een oogje in het zeil. De eerste run staat gepland rond 12.30 uur en de stoet zal vertrekken vanaf de Philleas Foggstraat in Emmen. De tweede stoet vertrek omstreeks 15.00 uur.

Op de vertreklocatie aan de Philleas Foggstraat is voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma samengesteld. Indien men niet meerijd met de Happy Smile Run is er volop vertier als een springkussen, golfkarren, Amerikaanse politiewagen, 4×4 terreinwagens, een heuse gondelbak dat op grote hoogte een pracht panorama uitzicht biedt en de brandweer Emmen met een spuitspel en een hoogwerker. Kinderen kunnen spelletjes doen, schatgraven, op de foto met zeer bijzondere voertuigen. Teveel om op te noemen!

Natuurlijk is er aan de catering gedacht, want alle gezinnen kunnen de gehele dag gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, snacks, ijsjes ect cetera.

Ruim 35 vrijwilligers van Stichting Happy Smile staan klaar om de gezinnen zaterdag een onbezorgde dag te bezorgen.