Tweede Happy Smile Run door Drenthe

DELEN

ASSEN – Op zaterdag 12 september aanstaande wordt de tweede editie van de Happy Smile Run verreden. Een toertocht door een groot deel van Drenthe. De Happy Smile Run heeft als doelstelling om gezinnen met een ziek kind of een kind met een beperking een onbezorgde dag te laten beleven.

Dit jaar zullen zo’n vijftig gezinnen meerijden in een grote stoet van bijzondere auto’s, vrachtwagens, motoren en trikes. De tocht zal worden begeleid door een MTB Team, 2Wheels4Wings en de politie Drenthe. De eerste run staat gepland om 12.30 uur en de stoet zal vertrekken vanaf de Philleas Foggstraat in Emmen. De tweede stoet vertrek omstreeks 15.00 uur.

Op de vertreklocatie aan de Philleas Foggstraat is voor de aanwezige gezinnen een volledig dagprogramma samengesteld. Indien men niet meerijd met de Happy Smile Run is er volop vertier als een springkussen, segways en golfkarretjes parcours, 4×4 terreinwagens, kinder trekker-trek baan en een heuse gondelbak dat op grote hoogte een pracht panorama uitzicht biedt.

Daarnaast kunnen de kinderen worden geschminkt, kan men knutselen en er zijn clowns aanwezig. Natuurlijk is er aan de catering gedacht, want alle gezinnen kunnen de gehele dag gratis gebruik maken van koffie, thee, fris, popcorn, friet, ijsjes ect cetera.

Ruim honderd vrijwilligers van Stichting Happy Smile staan klaar om de gezinnen zaterdag een onbezorgde dag te bezorgen.