Happy Smile truck publiekstrekker Lichtjesparade Assen

DELEN
Happy Smile truck publiekstrekker Lichtjesparade Assen
Happy Smile Scania Longliner R 560

ASSEN – De Scania Longliner R 560 van Stichting Happy Smile is vrijdag 15 december aanstaande één van de publiekstrekkers tijdens de Lichtjesparade die vanaf de Bonte Wever richting het centrum van Assen zal rijden.

De immense vrachtwagen zal door medewerkers van Stichting Happy Smile rijkelijk versiert worden met lichtjes zodat de truck ‘gezien’ mag worden tijdens de Lichtjesparade 2018.

De truck is onderdeel van van Stichting Happy Smile dat als doel heeft om gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP-gast op een circuits in Nederland, Duitsland of België. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten. Stichting Happy Smile nodigt niet alleen het zieke kind uit, het hele gezin is van harte welkom tijdens het VIP-arrangement. Het gezin wordt tijdens de duur van het VIP-arrangement verzorgt en ontzorgt. Uitsluitend de heen- en terugreis naar de plek van bestemming hoeft het gezin zelf te regelen.

Voor één dag VIP

De diverse VIP-dagen worden georganiseerd door Stichting Happy Smile tijdens evenementen op het TT Circuit te Assen, maar ook op andere evenementen in Nederland, België en Duitsland. De evenementen op het TT Circuit vinden plaats in de Happy Smile VIP-box. De gezinnen zitten altijd op de eerste rang in de eigen dubbele VIP box van Happy Smile tijdens bijvoorbeeld de WK Superbike, Dutch TT, de British Superbike, de GAMMA Racing Day, Truckstar Festival, MXGP en Hankook Finale Races en andere afwisselende evenementen. Naast de races, die te volgen zijn vanaf het eigen VIP-balkon, vindt er veelal een zogeheten paddock-tour en een ‘Meet and Greet’  plaats met één of meerdere bekende coureurs. Zo waren eerdere seizoenen al te gast diverse coureurs uit de MotoGP en uit de Formule 1 waaronder Max Verstappen en Nico Hülkenberg.

Kerstmarkt Assen

Een aantal dagen zal Happy Smile ook vertegenwoordig zijn op de kerstmarkt ‘Winterland Assen’ op het Koopmansplein. Hier kunnen belangstellende meedoen aan het enveloppenspel en zijn er race gerelateerde items te winnen als shirts, petjes etc. Uiteraard kan een heuse racemotor niet ontbreken. Stichting Happy Smile ondersteunt onder anderen Bo Bendsneyder  die komend seizoen zal uitkomen in de Moto2, maar faciliteert ook een eigen team in de IDM. Eén van deze BMW racemotoren zal Happy Smile opstellen in hun eigen stand waarop belangstellende plaats kunnen nemen voor een foto. Uiteraard staat de koffie klaar!

Meer informatie over Stichting Happy Smile? Klik hier!