Hardloopprogramma Assen Runs is voor iedereen

DELEN

Assen Runs is een samenwerking tussen hardloopevenementen, AAC’61 en de gemeente Assen. Of je nu wilt lopen op de atletiekbaan, in het bos, het centrum, in je eigen wijk of op het befaamde TT Circuit, het is mogelijk in Assen!

Assen Runs

Het loopprogramma Assen Runs is méér dan een clinic en ook nog het goedkoopste van Nederland! Het aanbod bestaat uit verschillende trainingsvormen, wekelijks theorie en gratis inloop- spreekuren van een fysiotherapeut of voedingsdeskundige. Je kunt gratis getest worden om je gezondheid in beeld te brengen. De trainingsschema’s zijn opgesteld door een inspannings-fysioloog.

Gratis kennismaken

De eerste keer dat je deelneemt aan het Assen Runs programma is gratis. Na de gratis kennismaking betaal je slechts 5 euro per keer. Assen Runs is daarmee de goedkoopste van Nederland. Per bijeenkomst (training) is de eerste koffie/thee inbegrepen. Bij een minimale aanwezigheid (deelname) van 5 maal kun je gratis getest worden. Kortom een totaal programma voor je gezondheid, gezelligheid en natuurlijk hardlopen onder professionele begeleiding.

De trainingen worden hoofdzakelijk gehouden op en vanaf de Asser Atletiekvereniging AAC’61 aan het Achterpad 1 te Assen. Tijdens de trainingen wordt ook veel gebruik gemaakt van het naastgelegen bos. AAC’61 is gastheer en ontvangt alle deelnemers wekelijks in de kantine vanaf 9.15 uur.

Het programma is geschikt voor iedereen. Meer informatie? Klik hier!