Heel Drenthe Pitcht op 2 juni bij De Drentse Zaak

DELEN

Assen – Drentse ondernemers zijn uitgenodigd om op vrijdag 2 juni naar De Drentse Zaak in Assen te komen. Tijdens Heel Drenthe Pitcht krijgen ze de kans om hun eigen organisatie te pitchen. Het is de vierde keer dat dit evenement plaatsvindt. Wegens succesvolle eerdere edities opnieuw met een uitgebreid programma.

Vanaf 15.30 uur kunnen Drentse ondernemers tijdens een netwerkborrel bijpraten. En wie wil pakt het podium voor een korte pitch. Het evenement wordt georganiseerd door ondernemersadviseur Albert Rouwkema.

De kern van de zaak
Centraal tijdens Heel Drenthe Pitcht staat het zichtbaar worden van jou als ondernemer, legt Irene Wildenbeest van Wildenbeest Image Consulting uit. Zij traint en coacht de ondernemers. ‘Bij een goede pitch benoem je de kern van je zaak. Wie ben je, wat doe je en waar sta je voor? De kunst is woorden te vinden die van jou zijn en moeiteloos dragen wie jij bent. Woorden die een duidelijke brug slaan naar je doelgroep.’

De entree van deze netwerkbijeenkomst is gratis, wel graag aanmelden vooraf via: info@dedrentsezaak.nl.

De Drentse Zaak
De Drentse Zaak is een ondernemershuis met een sociaal-maatschappelijke doelstelling. Als kenniscentrum en ‘social enterprise’ biedt het een vruchtbare omgeving voor Drentse ondernemers. Daarnaast dient het als springplank voor startende en doorgroeiende ondernemers. De Drentse Zaak is gevestigd aan de Beilerstraat 24 in Assen.

Zie ook: www.dedrentsezaak.nl

Programma

Pitchvideo
Laat je pitch vastleggen door David Abee. Er is gelegenheid voor 10 ondernemers om hier gebruik van te maken.

Professionele profielfoto
Laat een professionele profielfoto maken voor LinkedIn.

Maak kennis met…
Diverse ondernemers krijgen de ruimte hun producten en/of diensten te tonen. Bij elkaar een verrassende mix. Bijvoorbeeld:

Stoelmassage
Ervaar wat de stoelmassages van Renata Wiszniewska inhouden.

Natuurlijk hapje
Proef hapjes gemaakt van eetbare wilde planten. Leah Groeneweg, van Het Bloemenpad, serveert natuurlijke ‘bites’.

Actief drankje
Fiets je eigen sap bij elkaar! Zet je voeten op de pedalen van het ingenieuze TrapJeSapje. Na een minuut of twee trappen heb je je eigen verse smoothie.