Help Assenaar Harry Haddering op weg naar de Tweede Kamer

Tweede Kamer verkiezingen 2017

DELEN
Help Assenaar Harry Haddering op weg naar de Tweede Kamer

ASSEN – Zoals u wellicht heeft vernomen doet Assenaar Harry Haddering mee aan de Tweede Kamer verkiezingen namens de Vrijzinnige Partij.

“Al langer maak ik mij druk over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en ons economisch systeem in bredere zin. Met name voor mensen met een handicap en werkzoekenden. Veel Partijen praten over mensen met een handicap, maar nog te weinig met hen. Mijn deelname heeft niet als doel de zoveelste pluche hanger te worden, sterker ik doe dit om een signaal af te geven over verdringing van betaalde banen”, aldus Haddering.

Vrijzinnige Partij

De Vrijzinnige Partij is een relatief nieuwe partij die via fractie Klein de afgelopen vier jaar al wel een ander geluid heeft laten horen in de Tweede Kamer.

“Iedere nieuwe politieke partij moet op 30 januari aanstaande minimaal 580 ondersteuningsverklaringen indienen om aan de Tweede Kamerverkiezingen te kunnen meedoen op alle kieslijsten in heel Nederland. Iedere kiezer mag één verklaring geven. Met een ondersteuningsverklaring zeg je alleen dat het wat jou betreft in orde is als de Vrijzinnige Partij op de kieslijst in jouw district staat. Je verbindt je verder niet aan ons; hoeft ook niet op ons te stemmen, maar dat mag natuurlijk wel. Met de ondersteuningsverklaring help je mij en de partij aan de kans deel te nemen aan de verkiezingen. 580 verklaringen zijn er flink wat en daarvoor hebben wij jouw hulp hard nodig”.

Help Harry

Via deze link tref  je het formulier “ondersteuningsverklaring” je kunt het direct downloaden. Je laat dit formulier ondertekenen tussen 16 en 30 januari bij de gemeente waar je als kiesgerechtigde ingeschreven staat in deze periode. Vergeet niet jouw ID mee te nemen naar het gemeentehuis!

Je stuurt daarna de scan van het ondertekende formulier direct naar verkiezingen@vrijzinnigepartij.nl

Het formulier kan je ook per post sturen naar:

Vrijzinnige Partij,
Zonnehof 23
3811 ND Amersfoort

Tot slot laat Haddering weten: “Als je in de gelegenheid bent zou ik jouw medewerking in deze zeer waarderen! Alvast heel erg veel dank”.