Henk Westbroek schuift aan bij Kolkende Taal

DELEN

Assen – Zondag 28 januari zijn er in Studio 1C van DNK weer twee nieuwe edities van Kolkende Taal. De eerste (13.30 uur) staat in het teken van de kinder- en jeugdliteratuur. In de tweede editie (15.30 uur) zal Henk Westbroek samen met zijn biograaf Martin Groenewold bij Diana de Groot aan tafel aanschuiven.

Het meisjes weekblad ‘Tina’ kent een grote bekendheid. Deze is zelfs zo groot dat Tina naar de theaters komt met ‘Tina de Musical’. En naar Kolkende Taal, want Dick van den Heuvel (scenarioschrijver en producent van ‘Tina de Musical’) komt tijdens de eerste helft van de middag vertellen over zijn favoriete boek, en Marthe Ledegang (Tina uit ‘Tina de Musical) zal optreden. Daarnaast schuiven de Drentse prentenboekenschrijfster en illustrator Natascha Stenvert en Enne Koens (schrijfster van toneelstukken, liedjes en boeken voor kinderen) aan.

Tijdens de tweede helft deze middag is Henk Westbroek (o.a. zanger, radio- en televisiepresentator, en voormalig politicus) te gast. Henk Westbroek heeft een veelzijdig leven wat zich uitstekend leent voor het schrijven van een biografie. Dit boek, ‘Henk’ verscheen in oktober 2017. Samen met Henk Westbroek zal ook de biograaf, Martin Groenewold, langskomen.

In Kolkende Taal vertellen bijzondere gasten bij presentatrice Diana de Groot over hun leven en werk aan de hand van boeken. Tevens verzorgt Marcel Möring zijn befaamde column en is er livemuziek.

Wil je ook bij Kolkende Taal aanwezig zijn, reserveer dan je gratis ticket(s) op dnk.nl. (Voor beide edities dien je apart een kaartje te reserveren.)