Heren 1 Team Assist gaat voor record en KWF

DELEN
ASSEN – Het Heren 1 team van Assist gaat een recordpoging doen door middel van 24 uur achter elkaar te basketballen. De recordpoging zal van start gaan op 3 juni om 19:00 uur en bij succes hoopt het basketbalteam te eindigen op 4 juni om 20.00 uur.

Dit evenement zal plaatsvinden in Sporthal De Spreng in Assen. Het is in Nederland het eerste team dat een soortgelijke actie doet.

Er wordt gespeeld tegen 12 verschillende frisse basketbalteams uit de regio in wedstrijden van 2 uur. Tussen elke wedstrijd is er 5 minuten pauze. In deze pauze komt er nieuwe tafelaars, scheidsrechters en een nieuwe tegenstander. Echter het Heren 1 van Assist (bestaande uit 12 spelers uit Assen) blijft te allen tijde in de sporthal.

Naast dat er gestreden wordt voor een recordpoging wordt er ook geld ingezameld voor het KWF. Dit gebeurt doormiddel van sponsors, opbrengsten van de kantine en veilingen. Er kan ook gedoneerd worden via een speciale KWF actie site.

Sporthal de Spreng is vrijdag 3 juni 18:00 uur geopend tot het einde van de recordpoging. Bezoekers kunnen te allen tijde kijken.

Voor meer informatie kijk op de speciale facebookpagina.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen