High5 Sports ballen sponsor LTC 1

DELEN
ASSEN – LTC heeft wedstrijdballen gekregen van het nieuwe Fairtrade ballen merk High5. LTC gaat met deze ballen spelen en High5-sports.nl voorzien van feedback over dit nieuwe innovatieve ballen merk in de Futsal wereld.

LTC krijgt zodoende een kans een steentje bij te dragen zodat sponsor High5 Sports de beste indoor bal zal gaan ontwikkelen die er in deze markt te verkrijgen is.

Deze samenwerking is ontstaan bij het Kerst futsal toernooi van Gieten daar waar de veld takt deel nam aan het toernooi. Daar werd ook met deze zogenaamde plofbal gespeeld en werd om feedback gevraagd aan de staff van LTC, In dit gesprek kwam naar voren dat wij een eigen zaal afdeling hebben die op hoofdklasse niveau uitkomt en dit een mooie kans was om dit in KNVB competitie verband te gaan testen en dan ook door de echte zaalvoetballers die het hele jaar in de zaal spelen.

Hopelijk in de toekomst kunnen beide partijen wat voor elkaar gaan betekenen dat alle 7 teams van Futsal LTC met deze ballen gaan spelen.

De eerstvolgende wedstrijd speelt LTC 1 tegen Futsal Marum 2 op vrijdag 22 januari aanstaande om 20.00 uur in de Peelohal te Assen.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen