Hockey Interland Nederland – Nieuw-Zeeland uitverkocht

DELEN
ASSEN – De Hockey Interland Nederland – Nieuw-Zeeland die op dinsdag 21 juni aanstaande in Assen wordt gespeeld is uitverkocht. De komst van het Nederlands Elftal en de 11 beste spelers uit Nieuw-Zeeland markeert de eerste Interland georganiseerd door Hockey Vereniging Assen in meer dan 30 jaar en dat is te merken in de kaartverkoop.

De oudste hockeyclub van Noord-Nederland is inmiddels aan de voorbereidingen begonnen voor de ontvangst van enkele duizenden hockeyfans op het twee jaar geleden betrokken hypermoderne complex aan de Mien Ruysweg.

Voor de wedstrijd van dinsdag 21 juni zijn op www.hockeyassen.nl nog wel ‘Silver’ en ‘Gold’ VIP-arrangementen beschikbaar tegen tarieven van respectievelijk 82,95 euro en 150,00 euro exclusief 21% b.t.w.

Jan Jelsema, voorzitter van HVA: “We zijn als Hockey Vereniging Assen enorm trots op dit resultaat! De grote belangstelling voor kaarten is een bevestiging voor ons dat we dit avontuur met steun van Provincie Drenthe en Gemeente Assen terecht zijn aangegaan. We doen er alles aan om er een mooi evenement van te maken dat samen met alle TT-activiteiten die week, Assen weer mooi op de sportieve kaart zet.

De Interland Nederland – Nieuw-Zeeland komt op een week na precies 30 jaar ná de laatste Interland in Assen. In 1986 maakt het herenhockeyteam van Pakistan een trainingsreis door Nederland waar zij op 27 juni van dat jaar spelen tegen Jong Oranje. De eerste heren hockey interland op Drentse bodem eindigde in 1-1.

HVA Assen meer dan 100 jaar

HVA bestaat bijna 100 jaar (1919) en is daarmee de oudste hockeyvereniging van Noord-Nederland. De laatste jaren maakt HVA een flinke groei door. De verhuizing in 2014 naar een hypermodern complex vlakbij de Asser wijk Kloosterveen aan de Rijksweg A28 heeft een enorme boost aan het ledental gegeven. Met drie hockeyvelden, waarvan één hightech waterveld, en een modern clubhuis is de oudste vereniging van Noord-Nederland klaar voor de toekomst.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen