Hollywood best beoordeelde bezorgrestaurant van Assen 2015

DELEN
ASSEN – Bezorgrestaurant Hollywood mag zichzelf het best beoordeelde bezorgrestaurant in Assen van 2015 noemen. Daarop volgen bezorgrestaurants De Kleine Griek en Mennega. Dit blijkt uit de ruim 1,5 miljoen beoordelingen die het afgelopen jaar op eten-bestelsite Thuisbezorgd.nl werden geplaatst.

Op basis van alle beoordelingen in 2015 zijn restaurants genomineerd. In december vorig jaar konden ze vervolgens stemmen werven bij klanten om de titel binnen te slepen. De combinatie van beoordelingen en stemmen heeft uiteindelijk tot de winnaars geleid.

Mensen die eten bestellen via Thuisbezorgd.nl kunnen achteraf het bezorgrestaurant beoordelen op kwaliteit en bezorging. CEO Jitse Groen: “Ons beoordelingssysteem laat goede bedrijven hun markt uitbreiden. Het is een belangrijk onderdeel van het succes van ons platform.” Het aanbod op Thuisbezorgd.nl wordt gesorteerd op basis van afstand, populariteit en beoordelingen. Op deze manier kunnen bezoekers zo snel mogelijk een restaurant vinden dat op dat moment het meest relevant is.

Best beoordeelde bezorgrestaurant van Nederland

Tandoori Express in Amsterdam was in 2015 het best beoordeelde bezorgrestaurant van heel Nederland. Ook andere bezorgrestaurants vielen in de prijzen. Zo was bezorgrestaurant Sawadee uit Groningen het best beoordeelde Thaise bezorgrestaurant en iWok & Go uit Nijmegen scoorde het best op het gebied van Chinese gerechten.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen