Hotel de Jonge zaterdag 15 december officieel heropend

DELEN

Assen – Na maanden van verbouw wordt het vernieuwde City Hotel de Jonge op zaterdag 15 december officieel heropend. “Het resultaat mag er zijn”, zegt eigenaar en vastgoedbaas David Maas. “Met deze investeringen kan ons hotel weer dertig tot veertig jaar vooruit.”

City Hotel de Jonge is 365 dagen per jaar geopend en wordt ook wel gezien als de woonkamer van Assen. Op zaterdag 15 december is iedereen van 11:00 tot 16:00 uur welkom om onder het genot van een gratis kopje thee of koffie de feestelijke heropening bij te wonen.

Foto: aangeleverd Newz Marketing en Media

“Na de officiële opening vertellen onze medewerkers alle ins- en outs over het vernieuwde Hotel de Jonge”, vertelt algemeen directeur Rob Riper. ‘’Bij de inrichting hebben we getracht de grandeur van vroeger terug te brengen. Onze gasten moeten kwaliteit voelen tijdens hun verblijf’’.

Actie
‘’Naast dat onze gasten niks te kort zullen komen, zijn wij ook altijd in voor een actie’’, vertelt Rob Riper, ‘’En laat deze actie nou net aansluiten bij de tijd van het jaar. Om onze stadsgenoten een onvergetelijke kerst te bezorgen, hebben wij ons kerstmenu ‘verstopt’ in het restaurant. Iedereen die een foto van dit kerstmenu upload op Facebook met de hashtag #kerstmenuhoteldejonge maakt kans op een kerstdiner voor het hele gezin.”