Huwelijk voltrokken tijdens Truckstar Festival Assen

DELEN

Zaterdagmiddag werd op het TT Circuit van Assen tijdens het Truckstar Festival een heus huwelijk voltrokken. Trucker Peter Levolger en Kim Kleisterlee uit het Brabantse Lepelstraat gaven elkaar vanmiddag het Ja-woord onder toeziend oog van de ambtenaar van de Burgerlijke Stand, mevrouw Sjoege Wiersma. De voltrekking vond plaats op Start/Finish, het heilige asfalt van de “Cathedral of Speed”.

Hoofdredacteur Arjen van Vliet van Truckstar was één van de getuigen. Ook een getuige, maar nog niet rechtsgeldig, was het ruim twee maanden oude zoontje van Peter en Kim. Zoonlief is, volgens de verhalen, verwekt tijdens Truckstar 2013.

Het kersverse echtpaar werd toegezongen door Henk Wijngaard met het lied “Een sneeuwwitte bruidsjurk”. Familie en vrienden konden de plechtigheid bijwonen op een tot tribune ingerichte truck. Een unieke bruiloft, met heel veel toeschouwers op de tribune. Naderhand was het echtpaar aanwezig in een mooie stand op het beursplein, waar iedereen persoonlijk de felicitaties kon overbrengen.

De huwelijksnacht zal men doorbrengen op het TT Circuit en of dit een 2e baby tot gevolg zal hebben was op het moment van schrijven nog niet bekend.

Foto: © Spiegelgrafie – Monique Babtist