IDM Supersport 600 wildcard voor Frank Nieman

DELEN

Assen – Met trots kan het Nieman Racing team rondom Frank melden dat ze komend weekend van start gaan in het Duitse kampioenschap! 7,8 & 9 september verrijdt het IDM hun wedstrijden op het TT Circuit Assen!

IDM Supersport 600
Nieman zal starten in de IDM Supersport 600 klasse. Normaal gesproken rijdt Nieman in het ONK Supercup 600 kampioenschap waar hij dit seizoen al een tweede plaats wist te behalen en vele top 5 resultaten.

Sponsoren
Het Nieman Racing team krijgt deze kans namens event sponsoren: Dijksma Koudetechniek, Repkon, RR Motorsports, Oosterveen’s Oliehandel, en alle huidige sponsoren van het team!

Foto: Jan Timmerman / JTS Fotografie (Frank Nieman met nummer #26)

Uitdaging
Frank: ‘Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om ook in een ander kampioenschap een wedstrijd mee te racen. Er wordt zeker hard gereden in deze klasse, maar dat geeft des te meer uitdaging voor ons. Ik heb verder geen hoge verwachtingen. Ik hoop vooral veel te leren en het is altijd goed om mijn naam te laten zien in een ander kampioenschap. Ik wil de event sponsoren & alle huidige sponsoren heel erg bedanken voor deze kans!’

Het hele team wil graag de event sponsoren & alle huidige sponsoren bedanken, bezoekers tijdens dit evenement zijn dan ook van harte welkom!

Website: www.niemanracing.nl
Facebook: Frank Nieman / Nieman Racing

Fotocredits: Jan Timmerman / JTS Fotografie

Foto: Jan Timmerman / JTS Fotografie