In stijl geknipt worden ByWim

DELEN

ASSEN – Geknipt en geschoren worden zoals vroeger ? Dat is mogelijk bij Barbershop ByWim aan de Weiersloop in Assen. Een salon ingericht alsof je jaren terug gaat in de tijd. De hele inrichting is in stijl, tot aan de verpakking van de verzorgingsproducten toe.

Al jarenlang is Wim actief aan het werk als kapper en drie jaar nam hij de stap om zelf een zogehete barbershop te openen. Liefde voor het vak zorgde voor deze beslissing. Vandaag wordt dat driejarig bestaan gevierd met een hapje en een drankje.

ByWim ‘Een zaak voor échte mannen’

“ De precisie waarmee Wim tewerk gaat, passie voor het vak. Niet voor niets genomineerd tot ‘Zaak van het Jaar’”

De barbier stond bij de Egyptenaren al hoog aangeschreven. Het Latijnse woord ‘barba’ betekent ‘baard’ en daar is het woord barbier van afgeleid. Je kunt ByWim dus niet alleen terecht voor een eigentijds hip kapsel, maar hij is ook expert op het gebied van snorren, baarden en bakkebaarden. Dat maakt de salon uniek voor Assen. Een zaak voor échte mannen.

Neem plaats in één van de luxe stoelen, sluit je ogen en waan je in vroegere tijden, waar het de normaalste gang van zaken was dat heren zich lieten verzorgen. De geur van typische herenproducten, een vlijmscherp mens, de precisie waarmee Wim tewerk gaat, passie voor het vak. Niet voor niets genomineerd tot ‘Zaak van het Jaar’ en winnaar in de categorie Dienstverlening.

BIJ_WIMEen bezoek aan Wim is eigenlijk altijd een feestje. Maar, zoals Wim heel bescheiden zegt: “Ik zit hier pas drie jaar … ”. Niets geen verbeelding, met de beide voeten op de grond, maar wel met liefde voor zijn kappersvak. In de loop van de jaren heeft hij een hoop vaste klanten gekregen. Ben je één keer bij Wim geweest, dan wil je geen andere kapper meer; strakke lijnen, advies over je snor/baard, een scheersetje van echt dassenhaar, Wim is meer dan zomaar een kapper. Met recht Barbier te noemen.

Qua kapsels hoef je niet bang te zijn voor een ouderwetse coupe uit vervlogen tijden. Wim is als geen ander op de hoogte van de laatste trends.

Iedere man zou zich een bezoek aan de barbershop moeten gunnen, en zeker weten dat je de volgende keer weer een afspraak maakt ByWim.

Voor meer informatie? Klik hier!

Foto’s © M. Babtist – Spiegelgrafie