Inboedel The Beefeater, Feestcafe en Club11 te koop

DELEN

Assen – Een Boswandeling, Flugel shotjes, Cola BB’s of gewoon een lekker biertje. Echte Assenaren hebben ooit een van deze drankjes hier gedronken. Helaas zijn The Beefeater en het Feestcafé, net als het vroegere Parkzicht inmiddels niet meer dan een mooie herinnering. Het inventaris is nu te koop.

Overlast hotelgasten
In september 2017 sloot Hotel de Jonge zijn nachthoreca met de drie cafés The Beefeater, Feestcafe en Club11. De reden voor de sluiting was de overlast voor de hotelgasten. Een domper voor het Assense nachtpubliek dat in een klap drie cafés moest missen. Hoewel de glorie dagen van cafés wel voorbij waren stond er na de sluiting geen partij op om de leegte van de drie cafés te vullen. Assenaren tijd voor een thuiskroeg dan maar?

Veiling inventaris
Onlineveilingmeester.nl opent een veiling met de inventaris uit de gesloten uitgaansgelegenheden. Een barkruk, de bekende snackmuur, pitchers, decoratie attributen, bartafels en kroonluchters. Alle onderdelen voor een gezellig bruin feestcafé kun je vinden op de veiling.

Kijkdag
Opgeslagen in een loods te Hoogeveen kunnen gegadigden op zaterdag 19 januari tussen 11:00 en 13:00 uur de aangeboden producten bekijken. Bieden kan vanaf 10 euro online tot dinsdag 22 januari wanneer de veiling sluit.

Meer informatie over de veiling en aangeboden kavels via de website www.onlineveilingmeester.nl.