Inbraak bij FC Amboina Assen

DELEN

ASSEN – FC Amboina heeft afgelopen weekend ongenode gasten op bezoek gehad. Zondagmiddag ontdekten de beheerder en de voorzitter dat er was ingebroken bij de kantine van de voetbalvereniging. Bij het openen van de kantine trof men een ravage aan. De dieven hebben alle kasten en ruimten van het clubgebouw doorzocht. De ongenode gasten hebben de kassa, wat flessen drank, een sporttas en een aantal ballen buit weten te maken. Gelukkig was de kassa leeg, zo meldt het bestuur aan Nieuws in Assen.

De inbraak is een klap in het gezicht van de voetbalvereniging uit Assen, die met man en macht werkt om weer terug te keren op het voetbaltoneel. Hoewel de schade redelijk beperkt is, leidt een inbraak altijd tot extra en onverwachte kosten. Dit terwijl het bestuur haar best doet om uit de rode cijfer te komen. Voor het bestuur van de Asser vereniging voelt het alsof ze twee stappen terug zetten.

Oproep

Nu moet men opzoek naar een nieuwe kassa en een aantal nieuwe ballen. De ballen had FC Amboina net gedoneerd gekregen van een anonieme gulle gever. Het bestuur doet een oproep aan winkeliers die wellicht een ‘oude’ kassa in de opslag hebben staan waar ze niets mee doen.

Simon Tahamata

Zaterdag 15 augustus aanstaande organiseert FC Amboina samen met Simon Tahamata (oud international en techniektrainer van de jeugd bij AFC Ajax0 een voetbalclinic voor de jeugd van 8 tot en met 16 jaar. Simon Tahamata draagt de vereniging een warm hart toe en help geheel belangeloos om hun financiële positie te verbeteren.

Voor meer info en of contact mail