Informatiebijeenkomst Oekraïne verdrag GeenPeil Assen

DELEN
ASSEN – Dinsdagavond 5 april organiseert GeenPeil Assen een informatiebijeenkomst in het MFA Schakelveld in Assen. Hier zal de lokale politiek uitleggen waarom hun voor of tegen het EU-Oekraïne verdrag zijn, en wat de lokale impact is.

Aanwezig zullen zijn D66 Assen, GroenLinks Assen, SP Assen en PVV Drenthe. Nadat de deskundigen hun standpunt hebben verteld is er ruimte om zelf vragen te stellen aan de deskundigen.

Hierdoor kunt u zelf een keuze maken om op 6 april uw stem te laten horen. Inmiddels hebben de vrijwilligers bij alle inwoners van Assen een flyer in de brievenbus gedaan. Dit om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen gaan stemmen op woensdag 6 april.

Mocht u het nog niet weten waarover of wat u wilt gaan stemmen? U bent van harte welkom op de informatiebijeenkomst. Dinsdag 5 april in het MFA Schakelveld in Assen, aanvang 19:30 uur, zaal open om 19:00 uur.

GeenPeil Assen

GeenPeil Assen is een initiatief van ongeveer tien vrijwilligers in Drenthe. Zij zetten zich in om burgers te motiveren om woensdag 6 april te gaan stemmen. Dit is een neutrale initiatief met als rede dat wij willen dat burgers meer betrokken raken bij beslissingen van de politiek, zowel landelijk als lokaal. Volgens onderzoek van TNS Nipo zal er een opkomst zijn van 32%, voldoende voor een zo genoemde kiesdrempel.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen