Inkijkje in de wereld van de politie

DELEN
Inkijkje in de wereld van de politie

ASSEN – Bibliotheek Assen is tot april op zondag geopend. Speciaal voor gezinnen met jonge kinderen zijn er bovendien elke zondagmiddag interessante activiteiten. Zo is er op 8 november een middag verzorgd door de politie. De wijkagent vertelt en laat zien wat er bij zijn werk komt kijken. Altijd al nieuwsgierig geweest naar het werk van een agent? Dit is je kans!

Een wijk- en jeugdagent van de politie in Assen geeft op zondag 8 november kinderen een blik achter de schermen bij zijn werk. Je hoort natuurlijk spannende verhalen, maar ontdekt ook hoe je zelf kunt bijdragen aan het voorkomen van problemen. Dit inkijkje in de wereld van de politie is zondagmiddag 8 november van 14.30 tot 15.30 uur in Bibliotheek Assen. Reserveer snel je gratis ticket via bibliotheekassen.nl.

Voor alle ouders die nieuwsgierig geworden zijn is er dinsdagavond 17 november een Derde Dinsdag over het thema criminaliteit en veiligheid. Officier van justitie Pieter van Rest en vertegenwoordigers van de politie in Assen vertellen hier over hun werk en de stand van zaken. Ook is er een videoverbinding met misdaadverslaggever Peter R. de Vries.

Kijk voor meer informatie en tickets op bibliotheekassen.nl/derdedinsdag.