Inschrijven Open Assen Darttoernooi van start

DELEN
ASSEN – In 2007 werd voor het eerst het Open Assen darttoernooi georganiseerd. Enkelvoudig wereldkampioen Jelle Klaassen won destijds de eerste editie Open Assen gevolgd door de Drentse PDC darter Jan Dekker.

Doordat de organisatie destijds niet geheel berekend was op de massale toestroom van ruim 270 darters naar dit evenement, is er helaas nooit een vervolg geweest van het Open Assen. Daar komt in 2016 verandering in, want met Dartbanenverhuur.nl als grote initiator en leverancier van al het benodigde materiaal wordt het evenement nieuw leven ingeblazen.

Zondag 17 april 2016 zal De Marsdijkhal in Assen het toneel zijn van dit darttoernooi. Met een ruime opzet van banen, goede entourage, catering, professionele wedstrijdleiding en een riante prijzenpot met een hoofdprijs van € 1000,- voor de winnaar van Open Assen 2016.

Inschrijven Open Assen Darttoernooi

Inschrijven voor het Open Assen 2016 is vanaf heden mogelijk via de website van Open Assen 2016. De kosten van ‘voorinschrijving’ via de website zijn € 10,- Betaald u liever op de dag zelf? Dat kan, maar dan zijn de kosten € 12,50,- Bij ‘voorinschrijving’ krijgt u dus € 2,50,- korting op uw deelname aan het Open Assen 2016.

Check voor meer informatie de website www.openassen.nl