Inschrijven Supermotard wedstrijden op de TT Junior Track

DELEN
Inschrijven Supermotard wedstrijden op de TT Junior Track

ASSEN – Op 1 en 2 augustus organiseert de SOBW vier Supermotard wedstrijden op de TT Junior Track in Assen. De wedstrijden zijn een eenmalig onderdeel van het reguliere SOBW raceprogramma en vormen dit weekend een mooie extra activiteit op de kleine racebaan naast het grote TT Circuit tijdens de GAMMA Racing Day.

De populariteit van Supermotard rijden is de laatste jaren flink gestegen. Om aan de vraag van coureurs te voldoen die alleen op asfalt willen rijden heeft de SOBW besloten om, bij wijze van proef, een aantal wedstrijden te organiseren in deze klasse. Bij voldoende interesse overweegt de SOBW om de Supermotardraces volgend jaar op te nemen als vaste klasse.

Racedagen

Op zowel 1 als 2 augustus bestaan de racedagen uit een vrije training, een kwalificatietraining en twee wedstrijden. Naast de Supermotardraces wordt er ook gereden in de Yamaha R125 Cup – powered by GAMMA, Molenaar NSF100 Championship, de Topscooterklasse en de Scootermatic Replica klasse. Let wel: alle wedstrijden worden alleen op asfalt gereden, er is géén offroad onderdeel.

Inschrijven

Iedereen met een Supermotard en een licentie kan zich inschrijven door een mail te sturen naar rijdersadministratie@sobw.nl. Vermeld daarin je naam, adresgegevens en de datum waarop je mee wilt doen. Je kunt kiezen om op beide dagen te racen of om op één van beide dagen aanwezig te zijn.

Kosten

De deelnamekosten bedragen € 60 per dag incl. SOBW transponder en WA verzekering.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar info@sobw.nl.