Inschrijven voor TT NightRide Assen van start

DELEN

ASSEN – Na het daverende succes van voorgaande jaren wordt op vrijdagavond 26 juni alweer de vijfde editie van de TT NightRide georganiseerd! Hiermee wordt ook dit jaar de beroemde TT Nacht – TT Festival 2015 geopend.

Al vele jaren barst Assen op deze avond uit haar voegen van muziek, entertainment en gezelligheid tijdens het TT Festival. Met de TT NightRide Assen komen de motoren weer terug in de Asser binnenstad! Vanaf 20.00 uur wordt Assen opgeschud door het geluid van honderden ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan dan aan de kant van het parcours om alle deelnemers van de TT NightRide met luid applaus te begroeten en warm te onthalen. Het is uniek dat er zoveel verschillende typen motoren deelnemen, voor de deelnemers én het publiek is de TT NightRide Assen een unieke ervaring.

Startlocatie is De Bonte Wever in Assen, van daaruit starten alle deelnemers gezamenlijk de route door de binnenstad. Kom en rijd mee met de unieke TT NightRide in Assen. Deelname is geheel gratis!

Aanmelden TT NightRide – TT Festival 2015 Assen

Aanmelden kan vanaf nu! Schrijf je voor 25 juni 2015 in door een e-mail te sturen naar Martin de Gries van de Motorclub Assen en Omstreken: mdegries@mc-assen.nl. Geef daarbij de volgende gegevens door:

– Voor- en achternaam
– Woonplaats
– Geboortedatum
– E-mailadres
– Telefoonnummer

Na inschrijving volgt meer informatie. Let op: deelname is alleen mogelijk met een verzekerd en gekentekend motorrijtuig!