Inschrijving TT Nightride en TT Toertocht gestart!

DELEN

Assen – Na het daverende succes van vorig jaar, waarbij meer dan 800 motoren meereden tijdens de Univé TT NightRide en 220 toerrijders met de MotoPort Assen TT Toertocht, worden ook dit jaar beide evenementen weer georganiseerd. Noteer vrijdag 23 juni alvast in je agenda!

Univé TT Nightride
Vanaf 19:30 uur zal het centrum van Assen weer worden opgeschud door het geluid van honderden ronkende motoren. Duizenden toeschouwers staan aan de kant om alle deelnemers met luid applaus te begroeten en warm te onthalen.

Wethouder Wiersema, TT Taxi

De route van de Univé TT NightRide gaat volledig door het stadscentrum. Deelname is geheel gratis en na afloop ontvang je ook nog een gratis consumptie.

Motoport Assen TT Toertocht
De organisator van de allereerste Tourist Trophy (TT) in 1925, de Motorclub Assen en Omstreken, zal ook dit jaar weer de MotoPort Assen TT Toertocht met zorg uitzetten. De circa 175 kilometer lange route voert je langs vele interessante en leuke plekjes die zeker de moeite waard zijn om even te stoppen.

Leendert, Valentino. Poortenaar

Deelname aan de TT Toertocht kost € 10,00. Hiervoor krijg je voor aanvang een kop koffie of thee met appelgebak en een consumptie + versnapering tijdens de pitstop.

De TT Toertocht is aangemerkt als KNMV Toertocht waardoor deze meetelt voor de Nationale Club-Toercompetitie!

Inschrijving
Inschrijving voor beide evenementen kan tot en met 22 juni 2017 via de website www.ttfestival.nl/aanmelden

Foto’s: M. Babtist