Instore Martyn Joseph bij de muziekafdeling Vanderveen

Een prachtige muzikale mix die zich ergens tussen Mark Knopfler, Luka Bloom, Bruce Springsteen en Mary Black

DELEN
ASSEN – Aanstaande zaterdag 13 februari om 14.30 uur is singer-songwriter Martyn Joseph uit Wales bij de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen voor een instore.

Afgelopen weekend zette hij de Amer alweer in vuur en vlam met z’n bevlogen en ontwapenende optreden. Hij heeft net een nieuw album uit (z’n 31e!!): ‘Sanctuary’ dat maar weer eens laat horen waarom deze man tot de absolute top van de songwriters hoort.

Met een prachtige muzikale mix die zich ergens tussen Mark Knopfler, Luka Bloom, Bruce Springsteen en Mary Black bevindt, wist hij de harten veel muziekliefhebbers te veroveren. Een sociaal bevlogen maar ook romantische zanger die met z’n gitaar en mondharmonica makkelijk contact maakt met z’n publiek en je vaak aangenaam verrast achterlaat met de gedachte hoe het toch mogelijk is dat deze man niet wat bekender is op onze radio en tv.

Martyn Joseph Instore Vanderveen Assen

Gelukkig helpt de mond-tot-mondreclame uitstekend, getuige de uitverkochte concerten in ons land. Zaterdagmiddag om 14:30 is Martyn Joseph voor de tweede keer live op de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen. Daar zal hij, in een fraaie setting, songs van z’n laatste album spelen en na afloop cd’s signeren. ‘s Avonds is er nog een uitverkocht optreden in de Slotplaats in Bakkeveen. Deze vaandeldrager van de rootsmuziek mag je absoluut niet missen!


2Divorce Assen


Bowlen in Assen