Instore optreden Rich Wyman bij Warenhuis Vanderveen

DELEN
Instore optreden Rich Wyman bij Warenhuis Vanderveen

Vrijdag 30 oktober geeft de Amerikaan Rich Wyman samen met zijn vrouw Lisa Needham een instore op de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen te Assen.  Het optreden vindt plaats van 15.00 uur tot 15.45 uur.

Rich Wyman staat bekend om zijn energieke live shows en doet als sinds 1997 geregeld ons land aan. De Amerikaan scoorde een aantal radiohits in de zero’s met ‘So what!’ en’ Forever’ en heeft in ons land een loyale groep volgers. Met z’n eigen songs heeft hij al vele onderscheidingen in de wacht gesleept, maar het is vooral met z’n live-optredens waarmee hij furore maakte in cafés op de hoek of op festivals als Parkpop of Huntenpop.

Met inmiddels negen albums op zak, kwam recentelijk het  tiende album ‘Live from the heart 2’ uit. In een intieme setting werd vorig jaar deze opname gemaakt, Rich Wyman achter een vleugel met een select gezelschap dat dit mee mocht maken. Vanaf donderdag 29 oktober geeft Rich Wyman diverse optredens in Nederland waarvan de eerste vier vergezeld gaan met zijn vrouw Lisa Needham.

Rich heeft in Assen al diverse keren opgetreden, o.a. in De Witte Bal. Op donderdag 5 november treedt hij voor de derde keer in De Witte Bal op. Dit is zijn vijfde instore bij Vanderveen. Uiteraard signeert Rich graag z’n nieuwe album ‘Live from the heart 2’ dat exclusief verkrijgbaar is bij de cd-afdeling van Warenhuis Vanderveen. Iedereen is welkom om bij de instore aanwezig te zijn. De toegang is gratis.