Instore optredens Mooi Wark en Jan Smit bij Warenhuis Vanderveen

DELEN

Assen – In het laatste weekend van september worden er instore optredens gegeven door Mooi Wark en Marlene Bakker op de muziekafdeling van Warenhuis Vanderveen. Tevens is er een meet & greet met Jan Smit op de muziekafdeling en wordt er een vooroptreden gegeven van het theaterproject ‘Aan de andere kant’ in het Asser warenhuis.

Mooi Wark
De optredens van Mooi Wark, waarbij de lol en grappenmakerij van het podium spetteren, staan als een huis en klinken als een klok! Wees er dus bij op vrijdag 28 september van 19:30-20:30!
‘Aan de andere kant’ is een theaterproject over Molukkers in Nederland. Op vrijdag 28 september om 15:00 uur is er een vooroptreden van dit theaterproject op de muziekafdeling.

Marlene Bakker
Marlene Bakker is een opvallende verschijning in het Groningstalig circuit. Jong, vrouw, eigenzinnig en gezegend met een prachtige stem. Haar eigen werk bezorgt haar een geheel eigen plekje binnen de Nederlandse muziekscene. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar de muziekafdeling op zondag 30 september om 13:00 uur.

Jan SmitIn
De meet & greet met Jan Smit is op zaterdag 29 september van 14:30 – 15:30.

Van donderdag 27 t/m zondag 30 september staat Warenhuis Vanderveen op Stelten. Gedurende deze vier dagen zijn er diverse activiteiten in en rondom het Asser warenhuis.