Interessante goederen oude Verkeerspark te koop

DELEN

Assen – Het nog steeds zeer succesvolle Duinen Zathe was de partij die de verkeertuin kocht en in Appelscha nieuw leven inblies. Het attractiepark uit Friesland organiseert nu via de veilingwebsite: Onlineveilingmeester.nl een opruiming waar een aantal interessante goederen van het oude Verkeerspark worden aangeboden.

Flitsende kavels
Tussen de 264 kavels, o.a. drie flitspalen met originele lamp en camera. Voor degene die in eigen tuin ook een verkeerscircuit wil aanleggen. Mini verkeersborden, een ANWB praatpaal tot diverse trapauto´s en jeeps worden nu per opbod verkocht.

Kijkdag
Op vrijdag 7 december organiseert het veilinghuis een kijkdag tussen 13:00 en 15:00 uur. De veiling sluit op dinsdag 11 december vanaf 20:00 uur. Meer informatie over deze veiling kunt u terugvinden op de website van Onlineveilingmeester.nl
.
Drenthenaren zullen de trapauto´s direct herkennen. Ruim vijftig jaar was het Verkeerspark Assen de trekpleister van de provincie hoofdstad. Het educatief attractiepark was bedoeld om kinderen spelenderwijs in aanraking te brengen met het verkeer. De verkeerstuin met stoplichten en echte flitspalen sloot helaas na tegenvallende bezoekersaantallen eind 2014 haar deuren.