Internationaal race en muziek festival Assen

DELEN

Acceleration is een gecombineerd race- en muziek evenement dat dit jaar voor het eerst het TT Circuit van Assen zal aandoen. Een nieuwe single-seater serie werd speciaal voor Acceleration opgericht. Deze spectaculaire categorie met 550 pk formulewagen is voor de rijders een springplank naar Formule 1. Elk FA1 team vertegenwoordigt een land. Rijders met verschillende nationaliteiten verdedigen de kleuren van hun land. Elke auto is mechanisch gelijk en gebouwd met technische restricties om een gelijkwaardig veld te creëren en kosten te reduceren. Het talent van de rijders en de inzet van het team zijn daarmee de belangrijkste factoren om op het podium te eindigen. Naast deze F-1 wagen komen ook de volgende series aan bod: MW-V6 Pickup Series, Legend Supercup en Supercar Challenge.

Muziek spektakel TT Hall Assen

Op vrijdagavond 17 oktober presenteert de alom bekende David Hasselhoff ook bekend als “The Hoff” het muziekfestival in de TT Hall. Hasselhoff is een acteur, zanger, producer en zakenman. Hij is in de jaren ‘80 bekend geworden door zijn hoofdrol als Michael Knight in de populaire serie Knight Rider en door zijn rol als Mitch Buchannon in Baywatch. Hasselhoff produceerde Baywatch voor een paar seizoenen (1990 – 2001), tot de serie eindigde met Baywatch Hawaii. Ook heeft Hasselhoff een muzikale carrière gekend eind jaren ’80, begin jaren ’90.

David Hasselhoff presenteert op vrijdagavond de volgende artiesten live in de TT Hall. 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B & Snap, DJ Sash en Twenty4Seven. De TT Hall opent haar deuren op vrijdag om 18.00 uur. Start van de avond met 80s-90s DJ die het publiek opwarmt voor de show, die start om 20.30 uur.

Acceleration 17-18-19 oktober TT Circuit Assen – TT Hall Assen. Voor tickets en meer informatie ! Klik hier !

Foto © Nieuws in Assen.