Internationaal zitvolleybal toernooi in Assen

DELEN
ASSEN – The Dutch Tournament. Onder die naam wordt er een groot internationaal zitvolleybal toernooi gehouden in de Stadsbroekhal in Assen.

Het is een landentoernooi met als deelnemers de nationale teams van de landen China, USA, Rusland, Kazachstan, Oekraïne, Slovenië, Rwanda, Duitsland en natuurlijk de beide nationale teams. Van ons eigen Nederland.

De teams behoren stuk voor stuk bij wereldtop. Voor de meeste landen is dit het laatste toernooi als voorbereiding op de paralympische spelen waar ze zulke sterke tegenstanders hebben. Daardoor zullen er vast en zeker veel mooie wedstrijden te zien zijn. Het toernooi vind plaats op 1, 2 en 3 juli.

Op 1 Juli vanaf 13.00 uur en op 2 en 3 juli vanaf 09.00 uur. Het toernooi zal op 1 juli om 12.00 uur geopend worden door Dhr. Albert Smit, wethouder Sportzaken van de Gemeente Assen.

Wist u dat er in Assen een zitvolleybalteam is? Een team dat vaak landskampioen is geweest? En jarenlang heeft meegespeeld in de ere-divisie in ons land? U bent bij Sudosa-Desto (voorheen Sudosa/Bartje) van harte welkom!
Voor het toernooi zijn vrijwilligers nodig. Deze worden geleverd door Sudosa-Desto uit Assen. Hier komen onder anderen de ballenkinderen, een aantal lijnrechters en tellers en een groot deel van de wedstrijdleiding vandaan.

U bent van harte welkom.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen