Internationale Ducati Club Race TT Circuit Assen

DELEN
Internationale Ducati Club Race TT Circuit Assen
ASSEN – De Internationale Ducati Club Race zal dit jaar gehouden worden op 27, 28 en 29 mei 2016. Het TT Circuit wordt in het laatste weekend van mei omgetoverd tot een waar walhalla voor Ducati liefhebbers.

Het programma begint op vrijdag 27 mei met vrije trainingen voor de deelnemers aan de Ducati Club Race. Op zaterdag volgen de kwalificatie trainingen voor de races van zondag. Van s ’ochtends vroeg tot in de late middag staan er wedstrijden geprogrammeerd in meerdere klassen. Op zondag staan de hele dag races op het programma, in diverse klassen.

Sala Motordrome

Naast alle actie op het circuit is er ook veel te zien en te beleven in de paddock voor de toeschouwers, er staan kraampjes, er worden demonstraties gegeven en voor een hapje of drankje kunt u terecht bij een van de vele eetkramen. Dit jaar heeft de organisatie de hand weten te leggen op een waar spektakel. De kunsten van Sala Motordrome op de steile wand zijn op de zondag te bewonderen op de paddock.

Internationale Ducati Club Race

Kaarten aan de kassa van het TT Circuit te verkrijgen voor € 13,- Een kaart geeft toegang tot het evenement voor het volledige weekend.


2Divorce Assen


Bowlen in Assen